28 September 2009

candid sambutan hari raya pas kelantan


1.satey pelbagai guna..boleh wat cuci kuku..eee

2.mat bangla ni pon sibuk nk jual2 jgk

3.sy ada wit raya

4.mana abg ni

5.seronok abg tu dpt aiskrim

6.relax makcik,makan dulu..pasni gaduh laa

7.yum3

8.knp abg punya pendek..pelik3

9.pemandangn biasa dikelantan..

10.'abg tgh mkn ni'

11.'apa daaaa ayah ni'

12.uissshh

13.hantaran kahwin

14. comel

15. peduli pe org nk kata

16. penuh mulut

kelmarin diadakan sambutan hari raya anjuran pas kelantan di perkarangan stadium kota bharu.Member aku ajak pg.dia kata majlis tu start pukul 12-3..aku sampai kat situ dkt pkl 3, ramai gile org..tkde harapan nk amik makanan..last2 aku g amik aiskrim,dok tepi2 n shoot ragam org..haha

15 comments:

PeQ GaRaGe said...

aish...
anjuran pas tu...
hehehe..

nice potret...

uncle pet..!! said...

cntik2..

Crow said...

shoot pakai 70-200 2.8 ke tu? hehehee

Fly said...

smart bro..two thumbs up

burt said...

aku ingat mat bangla tu nak curi sliper masjid hahahha

muein said...

PeQ GaRaGe - anjuran pas,tp semua org leh dtg..hehe
tq.bro..

uncle pet..!!-toceii

Crow -haha...18mm jah la

Fly -tq2..

burt - kih2,jgn tuduh2..dia cari rezeki tu

sweet.ants said...

hehhe tag pic x leh tahan tu...

ansaree said...

satay cuci kuku.. yekk.. kandid betul nih..

akulensa said...

btol la burt..mati2 aku ingat bangla 2 curi kasut..keke..nice pic bro..suke tgk hasil kerja hang..

bella~~~ said...

kahkahkah ...saya gelak terbahak2 sendirian tengok sume ayat spontan yang kamu bagi kat stiap gambar ... "rilex makcik, mkn dulu pasni baru gadoh" wakakakakakaaaa..... bagus ..idea mcm air terjun ...

muein said...

sweet.ants & ansaree -tq,mmg tol2 candid la,tkkan dia berlakon :P

akulensa - huhu,,tp selipar kasut tu tk tau la dia amik dr mana..cam tkde org je nk beli

bella~~~-hahaha..sy plak tergelak baca komen awk,apa yg lucu...its all about image...

eykameow said...

"uishh" tu.. comel je muke dye eyka rse :)
lg1 , muka budak yg "comel" tu,
hehe aww cute dowh!
ty snap lg ea ragam2 org...ni kt klantan la ea?mne bendera PAS? huhu

deaf_angel said...

i enjoy the photos and captions

best bro

azli said...

Salam hari raya buat kamu ye..pas kelantan buat open house kat stadium mak oiii besornya acara dia... tak kira lah hari raya ni walau ape pun fahaman politik bermaafan di hari raya itu lebih baik betul tak...pose kali ni aku rasakan raya lebih nikmat di kelantan.. aku suka kelantan ... rakyatnya ramah mesra.. bermacam ragam... pic kali ni mmg menarik aku mengenali kelantan lebih dekat

Myraa said...

i love candid!!!! hehehehehe