06 October 2009

lilin & gelas



tkde kerja cari kerja,ni lah jadinya

17 comments:

♣haNie♣ said...

last pic tu..cantik!

waNNa_eXess said...

i like!!

::[si putihpurple]:: said...

keja berpaedah xpe..hoho~
chanteq2..

Munira Kirana said...

lilin di dalam gelas =)
idea yg kreatif ni...
bgus2....

muein said...

tq semua..masa tkde letrik,time tu pg camera..tangkap la gmbr..hehe

zan-xray said...

nak cuba gak lah idea ni..
time takde lekrik nnti atau g camping hehe

ANAK NAYI NA' said...

Nice sets bro..

ansaree said...

no2 chantek..

hidungberantai said...

simple n nice la bro..yg last tu campur lak ngan bokeh mmg mantop la...

Fly said...

nice shot, low key marbeles..

deaf_angel said...

lawa beb

burt said...

aku suka gambar no 2 sbb ada alur chaya nice bro keep it up

muein said...

terima kasih semua..masih byk perlu belajar ni

احمد نظيف بن اسحاق said...

bokeh tak ingat dunia ni..
hehe..
composition and lighting ana bagi r10 !!

muein said...

alamak..hehe..apa2 pon tq bang,sj je ni main2 amik

zlan said...

korang ni mmg kreatif la...aku nak beli kamera ni tak mampu lagi ni..mint ala aku bila tgk korang wat mcm ni...

norraien said...

giler smart2 ur pics..
suke pic 2nd & last..
bokeh die mantap hehe..