26 July 2009

majlis pembukaan bonsai photostudio





photo by bonsai

photo by bonsai

antara ahli KLIK yg hadir

test white room...dari kiri aku@muein,fak,ariff,bard,boi,shasha

adie,abe sey,ayie vtec

abe ja dgn gaya kiutnye menjadi model..haha

kek yg diberi oleh mc nur utk bonsai

kemarin 25.7.09 BONSAI photostudio secara rasminya dirasmikan..3 org anak muda iaitu fak,bard n ariff yg menjadi dalang kpd pnubuhan BONSAI.trima kasih kpada mereka sbb jamu makanan best2..spaggeti ngan roti jala gitu..mmg best!harap bonsai photostudio maju dimasa hadapan..amin

gmbr2 diatas bkn ditangkap oleh sy,tp hanyalah pinjaman utk promosi di blog ni..hahha..maaf la geng bonsai deh
sila klik digambar utk bsrkan paparan

14 comments:

Fly said...

wah best2 dapat menembak di white room tu,

muein said...

hehhe..mmg la best..
aku tk bwk kamera,so tgk org menembak je la :(

Fadhlah said...

ha..baru shok nak komen cam nie...thanks brooooo.kawe dah pollow demooo

muein said...

ok broo..kawe pon polow demo jgk la gitu gak..haha

Olive Tree Guitar Ensemble said...

Hi, it's a very great blog.
I could tell how much efforts you've taken on it.
Keep doing!

muein said...

thanks Olive Tree Guitar Ensemble..

hanszzz said...

allo...kawe baru balik klate...kalu ade outing ajak2 r...shamabd pon ado jgop ehh??

muein said...

heh..sapo eh ni..dok ingt la!!
kalu time outing dio ado gak,ado laa..hehe

blacks said...

terima kasih sudi singgah pondok buruk aku ni...tahniah buat korang sume sebab dah ada studio sendiri...aku budak baru nak merangkak lagi la...setting camera pun tergagap2 lagi...korang dah tahap ada studio...aku bab2 lighting ni lagila kantoi...setakat guna flash atas body boleh la...yg lain tu aku guna available aja...nak buat strobist2 ni,aku mmg x reti...equipment pun x ada...anyway tahniah buat korang semua...semoga maju jaya...nanti aku balik terengganu kalau ada rezeki leh singgah kat studio korang...leh sembang2 minum kopi ye tak...

muein said...

blacks!!tq komen panjang lebar ko tusbnrnye stuido ni bkn kitorg punye,tp bonsai ni 3 org anak muda yg punya..yg bju kuning tu sume.ni kitorg pg atas jemputan semasa hari perasmian..n satu lg,studio ni bkn kt trg,tp kat klate :P

hanszzz said...

slm kenal...xkenal pon..dulu kawe duk blaja kt s.alm..so gu kt klate xdop...heheh

muein said...

owhhh..bereh hanszzz..demo roger2 la..buleh tubik amik gmbr skali

I - s Y a said...

lawa ahh... tabeekk!!

thnx for vsiting my blog. sy follow kamu ok :)

great pics!

muein said...

tq isya..
gmbr2 atas tu hanyalah pinjaman dr bdk2 bonsai.kena trima kasih kt diorg..hek2