22 August 2009

mengGEDIK di Puqo studio


#1) self potrait..hahaha..komen laa!!

#2

#3

#4

#5) atyya n mimi

#6) KLIK group photo (dr blakang:aku,john,skipper,ras,atyya,mimi)

#7

aritu kt bonsai studio da try test power,kemarin dulu test puqo lak..hehe
time kasih kt adie,Eredlens sbb bg kitorg menggedik..
plan asal kitorg just nk lepak2 minum je,tp last2 adie bg lak shot kt studio dia..
apa lagi,balun je la..

gmbr2 diatas ni byk diambil oleh adie,E,atyya n skipper.Tp gmbr no #5 tu aku yg amik..huahuahua

18-8-09-(rabu)-(11-12pm)

29 comments:

UnCLe pEt.. said...

klu org dh bg pkai tu, sebat aje.. ahiksss..

hidungberantai said...

wah dasat la bro...dapat peluang mcm tu mmg best la...bila la turn sya lak hehe...k selamat berpuasa...

I - s Y a said...

bes a gambo...cam artis

Munira Kirana said...

nak gak gedik2 mcm ni...!!
best... mcm model...

muein said...

uncle pet...da sebat da pon...hahha

hidungberantai..pg je kt studio mana2,pastu byr kt dia sejam..shot la puas2..huhuhu

I - s Y a...jom kita bergmbr 2 lak :P

Munira Kirana...jom2

Faizal Zakaria's Blog said...

Oklah tu :-)












>>> Blog 1 Malaysia <<<

dilaOHdila said...

wah menarek studio ni, white
modelnya mesti Vogue nanti tuh

salam ramadhan

muein said...

tu kena tgk performance tokei2 studio tu plak.hehe

eD love photographY said...

salam ramadhan..hehe..smart la bro menggedik..hahaha

muein said...

haha..sj je tu bro mau cucuk angin..ckp je la nk suh book sejam utk ko..sng cite :P

Fly said...

wah2 sungguh kacak model itu..:)

muein said...

hahha..kacak mcm belacak

Fadhlah said...

cantik camera...huhuhu

Dhani said...

interesting, and nice :)

muein said...

Fadhlah - kamera murah je la

muein said...

Dhani-tq dhani..interesting on what?gurl or studio..haha :)

akulensa said...

kacak le model atas skali 2..kekeke..nice photoshoot bro!

muein said...

haha..tq bro..sj main2 studio

GLizZY said...

~ Hoho, thnx melawat..
re: Picts kali ni dh x guna D50 sgt, tgh test drive D90 semaksima mgkin..

(,") Merci..

munchy's said...

mimi pakai tudung dowh,hahahaha..
mekyah koya pndai main gitar..

muein said...

haha..tu kato,koya2 lako..
pah kawe pon nk koya jgk

GLizZY said...

~ Dh lama guna D90, Jan '09 beli..
BTW my pages dh update, feel free to view mine..
(,") Merci..

AwinLaLaLa said...

gambar2 yg hebat! studio pon hebat! semua laa hebat!!! hehee

muein said...

hahha..awin ni..u pon hebatt

burt said...

perghh bestnya dapat shot kat studio...bila la aku dapt nak shot kat studio

muein said...

insyaallah,ada masa dpt la tu

Shahrul (Nama Sebenar) said...

muein,

mantap.
(studio tu. bukan ko)
hehehe.
best dapat snap kat studio.
mak aku baru je cakap semalam nak tangkap gambar famili kat studio.
ko ada kenalan kat around KL yang ada studio?
(kalau boleh melayu la. nak support industri potograpi melayu)
:)

nanti.
ko tangkap gambar aku kat studio plak ye.
:P

muein said...

kt kl tu tkde la plak knalan yg ada studio..tp search je google,byk kot area kl tu melayu punye..

boleh2,nnti aku amik

Anonymous said...

mueinphoto.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading mueinphoto.blogspot.com every day.
online payday loan
payday loans online