15 September 2009

Bermain dgn dinding


yasmin

why???

tampal2 dilutut

mat saleh ni pon nk masuk jgk..haha

yasmin dgn mata bulatnya

niena

when photog become a model..keras supo besi model jatey

come on yasmin,jgn malu2

model yg agak sporting..tanpa disuruh pon

bermain2

cinta 3 segi..baloh la sek mu

photog pon nk interframe jgk..krow n peney

Rayban-never hide

behind the scene 1

behind the scene 2

place: mana leh gtau..haha
time: 10am-1pm (pns cenggg)
talent: yasmin & niena
photog:kucarkacir,peney,crow

aku jwb soalan korg ek..'kt mana ni?kb ke?'...yup,graffiti wall ni kt dpn pelangi mall..btol2 dpn tu..dinding kedai elektrik...so skrg bleh la pg mengambil gmbr sendiri kt situ..

36 comments:

Munira Kirana said...

weh..
lawanye model =)

silentshutter said...

pergh shoot model boh, kemah demo,haha..mano ni?wakaf cik yeh ko gni?ado grafiti gn model pkai seksi gini more,haha..berat demo,huhu..sowi la boh kawe nk join demo jugok, demo ganah dooh doh ni,huhu..anyway semat gler bro!

burt said...

hoho bahaya tajuknya...perghhh model2 nya ganteng2...boleh dipinjam ngak...mau diambil gambarnya...aku mahu pinjam itu niena...neway cun we...gambar cun model pun cun hahaha

ery said...

eh..katne eh ni?? tk pnah jmpe tmpat ni kat kb =p

uncle pet..!! said...

pehhhh.. trbaekkkk ko..

farae said...

oh lawa lawa sumenye

bakrihafizhisham said...

best!
ni kat mane ni?
aku baru je balik dari kota bahru.


http://bakrihafizhisham.com/blog/?paged=3

:D
teringin gak kalau shoot sama sama nanti insyaAllah
:)

zan-xray said...

and tetap menunjukkan yang terbaik.
syabas bro.
lukisan dinding tu pun lawa. aku pun kagum tgk lukisan dinding yg ada di mana2.. pelukisnya memang berani dan kreatif

zlan said...

salam..bro nak tanya gambo tu kat mana ek..cantik la background diakkat kota bharu ker,kat mana aku balik raya nak g tengok la..heheh

Fadhlah said...

cun.....

muein said...

Munira Kirana : ye la kot..awk pon leh jd model..haha

silentshutter : demo wi pujian melambung lalu..haha..ni bkn w.c.yeh...semua org tertny2 dimana..hoho

burt:haha burt,amik la bro nk sapa..niena ke yasmin ke 2 org laki tu ke..amik2 at jd model ko..

ery :teng22...ada je kat kb ery..cari2

uncle pet..!!:aku ke model pet?haha

muein said...

farae : tq farae..jom jd model sy lak

bakrihafizhisham: di kb bro,boleh je nk join sama ,kucarkacir sentiasa mengalukan kawan2 utk sama2 menembak..boleh blajar2

zan-xray : trima kasih..mmg seorg yg brani plukis ni..ada 2 org plukis kt situ..yg lukisan muka tu ni plukis nya-- cintaseni.blogspot.com

zlan :yup..grafiti tu kt kb..haha,aku da racun semua org kasi balik kb,bkn kt negeri lain je ada grafiti,kb pon ada


Fadhlah : model@gambar???haha

muiz said...

wawawaa..
nie boleh buat jeles nie..
power ah wat outdoor nan model2

Cik Dania Oh said...

cantik ...

saya pun nak jadi cm yasmin ngan niena ...

tapi saya x cantik ...

miSs siv said...

niena tuh cantik!!!

AwinLaLaLa said...

wahhhh semua chantek!!!!

cik eykameow :) said...

hehehehe model xnk kalahh :) btw sgt kemas hasil mu ini. heee

muein said...

muiz : sj2 je ni..bosan2

Cik Dania Oh: jgn ckp camtu,smua org cantik..

miSs siv : mmg pon dia tu

AwinLaLaLa : smua tu sapa awin?haha

cik eykameow :): mmg la tknk kalah,sbb tk masuk comp..hehe..tq eyka..

burt said...

aku takleh amik laki jadi model aku nnti rosak camera aku hahahha

muein said...

hahahha..tau tkpe,nnti tkleh claim aranty card tu..huhu

Cik Dania Oh said...

wahh ...

dipelawa jd model ...

buleh2 ...

ahahaha ...

Faarihin said...

wah.. bestnye main tembak2.. huhuhu.. (^__^)

burt said...

we nnti kau anta niena tu turun kl...aku ada wat photosession bukan 10 ni

azli said...

salam ramadan dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

selamat hari raya aidilfitri salah silap harap ampun dan maaf..

"Ramailah orang memasang pelita,
berbaju melayu cantik ceria,
Salam dihulur kemaafan dipinta,
Menyambut aidilfitri hari mulia"

aku suka tengok model ko tu..awek cun gilez.. aku suka juga tengok mata bulat yasmin tu.. klakar tapi sexy... ape pun mmg cantiklah baik orangnya dan tempatnya.. siap ade dinding grafiti yang cun tu kena ngan tema lah

~~sakura~~ said...

cantik gilak ..ADUUHHHH JELES SEYHHHHHH

muein said...

Cik Dania Oh :sentiasa dipelawa ye..hehe

Faarihin : best..jom main

burt : aku tkleh nk anta sbb dia tkde kontrak ngn aku.haha

azli : trima kasih abg azli...kalo bro komen msti panjang lebar..susah2 aja.hehe..awek tu mmg cun,tp gmbr aku amik ni tk cun2 pon...harapkan model backup gmbr je

~~sakura~~ : jgn la jeles2 bella..nnti kita g shoot eh

AwinLaLaLa said...

yg ladies laa.. x kan muein and nan kot hahahahaa.. lwk je ek.. hasil kerja muein pon chantek tau!!! heheee

sweet.ants said...

kat KB ke ni?? wow thats girls hot...

HADINI said...

nice colours & beautiful pictures... perfect combination btwn the colourful background and the beautiful models... awek Kelantan memang cantik2 sb tu aku pilih half Kelantan jadi isteri....

muein said...

AwinLaLaLa : knp sy tk bolehhhhh :(

sweet.ants : ye..kt kb

HADINI : tq bro,for the conclusion,please find kelantenese gurl to be ur wife :)..haha

Fly said...

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN. tahun ni aku raye kat kb so lehla gi shoot kat sini yek :)

muein said...

boleh je...dtg tu gtau la,bleh kuar minum2..hehe
selamat hari raya maaf zahir batin juga

ansaree said...

sebenarnya kan.. model ape.. kasut ke? macam cantek plak kasut model tu.. hok wane oren.. hehe..

selamat hari raya.. :P

muein said...

tk tau la model gapo 2 ore tuh..
model tk model kot..hehe

selamat ari raya,mai jln rya rumah..tp pandai2 la cari umah sediri..haha

deaf_angel said...

fren,
nak ucapkan kat ko dan famili, selamat menyambut hari raya puasa.
stay happy dan teruskan ambik all these great photos of the man on the street.

eD love photographY said...

perghhh!!!....

shoot model tu..
hehehe..

nice la bro..
jeles nie..
hehe..

bukan nak ajak kan..
:P