25 September 2009

Hari Raya


belakang : abg cik, abg ngah, kak ipar, kak ipar, abg sulong, muein
depan : adik yg ke5, abah, umi, adik bongsu


Bergambar bersama keluarga di pagi hari raya pertama..
baju aku paling lain kaler...biasa la,kucar kacir selalu pelik..haha

gambar2 lain masa raya tkde,sbb ari raya tk sempat nk pegang kamera pon..kepada yg request nk tgk pic raya tu...tunggu taun dpn ye..hahha

4 comments:

::[si putihpurple]:: said...

pehal bju raye ko laen dr yg laen tu??
bju raye tan lepas ke?hee~

AYDIEL (Owner) said...

ni mesti kes anak angkat patut baju lain dr lain... sabo key bro...

zan-xray said...

pagi2 raya ni semua dapat kumpul ke ni..meriah raya

azli said...

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…

Salam Aidilfitri sekali lagi dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/
Salam Kenalan Dari Kami…

“Tanjung Puteri Pantai Gelora,
Selat Tebrau Kembara Mahkota,
Tibanya Syawal Disambut Gembira,
Salam Dihulur Kemaafan Dipinta”,

Jika tidak terlambat dan masih ade kesempatan ini

“Dalam kerendahan hati ade ketinggian budi..
Dalam kemiskinan harta ade kekayaan pekerti..
Dalam kelembutan lidah ade keterlanjuran kata
Dalam gurau dan senda tentunya ade silap berdosa”

Sempena Hari Raya Aidilfitri ini aku menyusun jari salam dihulur memohon ampun dan maaf atas segalanya..

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…
Sorry masih dalam mood raaya.. aku saja melawat blog korang ni dah 25hb ni naik kerja tengah gian baalik untuk mem bloggin member2 wah..waah.. aku sedang boring mana korang semua ni masih bercuti raya lagi ke?

Bagi aku biar baju colour lain pasal baru aku nampak yang mana satu ko senag nak cari.. wow meriahnya demo berayo.. tak pe mu dok ambik gambo pasal rayo..tapi kawe nok gok tengok suasana rayo kat tempat demo terutama family demo.. baru aku tahun ni ramai kluargo mu.. kampung pu aado buat ketupat palas dok..