08 September 2009

Candid around BB


nk g mana sume?

am i rugged?

look!he take my picture

yekk..korek hidung

'kau kat mana ni'

kantoi tk pose

hold my hand dear

2 ways

skinny

the matrix..

i love top girl..

pelancong kepeningan mencari jalan

i want go there mama...boleh tk??

ni gmbar2 yg sempat dicandid semasa aku kt BB aritu,puas dok cari baju rya tk jumpa,apa lagi candid org la..hehe..
best candid kt tempat org sbb org tk knl kita..kt tempat aku sendiri pon org tk knl aku..hahaha..

sbnrnya byk gmbr2 aku kt kamera kawan aku,aku pinjam kamera dia nk shot sbb dia pakai tele..tp lupa nk amik dr dia lps tu..so upload je la yg ada dlm kamera aku ni dulu..nnti aku amik gmbr2 tu ngn dia,aku upload k..enjoyyy

17 comments:

UnCLe pEt.. said...

mcm2 kn pe'el org..

silentshutter said...

huhu..kemah la gmbr demo loni, outing xajok pn kawe gn peq,huhu..semat boh!

♣haNie♣ said...

love the last pic..
comel!!
btw..cantik gmbr..even candid..
heheheh

muiz said...

mcm2 ragam di kota raya nie kn

akulensa said...

macam2 gaya bdk mlayu dibulan puasa..

aku dan secalit warna said...

tak pnah try lg g street photog..takut kena baling air ngn mat saleh tu heheheh...tapi mcm best je nanti nak try la

cik eykameow :) said...

gile la besh you! ahaha nk ikot len kali klu gi candid2 lg. ahahahaa

Fly said...

Street photo yang menarik dan boleh melihat pelbagai gelagat 2 manusia ni :)

muein said...

time kasih semua...skrg ni misi aku nk candid org manjang..haha.bersedialah para blogger kalau nk kluar umah :P

sweet.ants said...

ari tu pernah ade sorg mamat ni amik gmbr sy pas tu sy marah dia..hehe.xtau lak ramai rupenye mjadi mgsa candid

hidungberantai said...

sempoi la bro...mcm2 ada pe'el org ni hehe...

fazrin2211 said...

sempoi candid2

muein said...

sweet.ants-len kali jgn la marah2 kalo de org candid..baru famous kalo org upload dlm blog..haha

hidungberantai -tu la,mcm2 ragam org

fazrin2211-tq bro

deaf_angel said...

beb, i enjoy ur blog

cybernetic88 said...

hoho. sungguh lawa!

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

erm..nice sh0t.t bleyh la ajaq nk cndid pic cun cenggine yek?ngee~

muein said...

tq 4 ur comment again..