07 September 2009

matahariku






ckp byk tk guna..layan je la perasaan korg tgk gmbr ni.pastu reti2 la komen apa yg tk kena..haha

model: ayon
tempat:bukit kajang 4/9/09..(6.40-7.00pm,sblm bukak pose..hehe)

14 comments:

I - s Y a said...

wooo smart! suke gamba last!

Fly said...

3rd pic, very nice shot bro.

silentshutter said...

deki benar la kawe tgk gambr demo shari duo ni,kna berguru ni,huhu..comey boh gmbr demo!

Baizura said...

masuk filter gelap sket mesti lagi cantik....susah nak tangkap matahari terbenam nie...suka pic no.3

Crow said...

smart molek gambar.. kat kelate kat mana ada bukit gini, nak try jugak wat gitu.. heheheh... muien, cari filter ND pulak, sesuai utk lawan chaya matahari.. heheheeh

Munira Kirana said...

gambar no 3 sangat hebat...
jealous tgok...
sukenyer... =)

aku dan secalit warna said...

kat mane nih..menarik

Hanaz said...

astaga. dah nak mgrib korg bkeliaran lagi ye. hahaha miss korg lah!

aku dan secalit warna said...

emm nak share idea sikit ek...try pic ni adjust curve bagi gelap sikit je coz lagi naik warna awan yang cantik tu...awan nampak terang sangat...imej-adjustment-curves...kalau salah minta maaf banyak2...sy pun baru belajr

muein said...

I - s Y a & Fly - thanks,ur shot pon best jgk

silentshutter- jgn dengki2 boh..tok molek..haha..timo kasih boh puji walaupon tk ikhlas..hahah

muein said...

Baizura & Crow - tu la,kalo ada filter gelap sikit baru sedap skit nk amik gmbr lawan matahari..pakai je apa yg ada..

kt klate tk tau ah bukit mano ado nk ukah..haha

muein said...

Munira Kirana - tq makcik.. :P

aku dan secalit warna- kt bukit kjg bro,
tkpe bro,kita kongsi2 ilmu..tk kisah bro nk bg idea apa,ckp je..org lain yg baca pon leh dpt gak idea yg bro ajar..thanks

muein said...

Hanaz- blom maghrib lagi laaa..
MISS u 2..hehe

hasliza said...

sgt suker gambar last..mantop!