06 September 2009

putrajaya


palace of justice under moon light



cahaya lampu dari masjid besi yg baru siap pembinaannya

under construction in front of POJ

reflection on masjid besi n bridge


selama 4 hari aku dok di selangor,ni la tempat yg aku nk try tembak pada waktu mlm..akhirnya dpt jgk,thanks to ayon sbb sudi jd driver aku selama aku disana..hehe
time ni bersemangat gile bawa tripod,ingt nk shot putrajaya dgn cahaya lampunya,tp tk sempat nk amik sbbnye pg pon dah lwt..tk byk gmbar yg sempat diambil

11 comments:

Fly said...

salam bro, photo no 1 tu frog eye view superb congrate

PeQ GaRaGe said...

comey2..

bilo g putrajaya nis..??

zan-xray said...

perghh boleh pengsan tengok gambar2 ni. sangat cantik.

akulensa said...

kredit utk frog eye 2 gak..gilak punye tabik salam incik!

UnCLe pEt.. said...

perghhhhh.. superb dowh pics ko..
trbaekkkkk.. keep it up..!!

muein said...

terima kasih sume..aku pg kl jap je..3,4 ari lps pg.sbb ada kije skit..smbil2 tu pg snap2 malaysia..huahua

gmbr2 ni biasa aja,jgnla puji melambung sgt..biasa2 sudah :p

harap korg leh kasi komen skit apa yg tk kena dgn gmbr2 ni

Shahrul (Nama Sebenar) said...

nice photos!
wei.
tak gtau pun ko turun kL.
aku kat bangi.
semalam g alamanda tengok wayang.
mulanya nak lepak masjid besi.
tak jejak2 lagi.

muein said...

haha..sory bro aku g sana tk gtau,g kjap je..tp sempat gak jumpa2 bdk snapmalaysia kt hj Tapah pjaya

burt said...

oit gila best gambar masjid besi...ramai orang ckp masjid besi tu cantik...

hidungberantai said...

wah cantik tertarik menarik kau mmg dabom..superb la bro..

muein said...

tq2..pujian melambung tu