19 October 2009

lata tembakah


lama tk update blog ni..sedikit bz skrg ni...on9 pon jarang2..
ni sekeping gmbr yg dioperate menjadi HDR.tk tau la jd ke tk,main bahan je
edit guna kedai photo dan photomatix...

c&c are welcome

17 comments:

Munira Kirana said...

peh.....
lawa sgt gmbar air terjun ni...
5 bintang utk muien....

boysebol said...

cool..HDR sket..thumbs up

-N e Y r A- said...

lawa seyh. tiba2 rasa nak g tekala ptg ni

Fly said...

riak air yang menjadi bro, cool edditing Two thumbs up ..

hidungberantai said...

adus bro dah lma ak tak mandi kat situ...ish2 rindu rasanya utk mnikmati kenyamanan air di situ...mmg cantik la bro...mcm bro Fly cakap riak air yg mnjadi...compo pun cantik...campur lak ngan sentuhan HDR mmg mantop la bro...

burt said...

wehh terbaik bro....HDR kau pun menjadi...nice picture.... jap nak tanya aku ni tka suka pki photomatix..boleh ker ha kalau pki satu gambar (satu exposure) jer

HSO Organization Ltd said...

thumbs up..
lawa la bro..
tapi nak tanya cket, lata tembakah
tu apa? nama tempat tu kah?

zan-xray said...

lawa2 macam mengalir je airnya .
boleh terang sikit pasal HDR ni dan di mana leh dapat tutorialnya

muein said...

terima kasih...lata tembakah ni kt jerteh trg..kalo dr kb ni ada dlm 90km kot..mmg best kat sini

pasal hdr tu plak,bro try la search,tgk2 gmbr diorg buat..

aku dan secalit warna said...

good job!!

deaf_angel said...

update wei, aku suka nengok ko nye fotos

muein said...

sibuk sikit bro skrg..kamera pon jrg pgg...nnti aku update la kalo ada gmbr2 baru

Azman.Yussof said...

Natural HDR :)
Memang lawa . . .

anntaj said...

tak kucar kacir pun,...
tapi cam kenal jer azilawati tuuu...:)~

anntaj said...

azilawati tu kwn satu skolah..kim salam yer..:)~

anntaj said...

lata tembakah taklah secantik mana pon tapi gambar awak ambil ni mmg cantiklah....:)

ShaZ said...

ni sangat menariK! sangat3!! :D